Незнам дали е така но съм забелязал че 1-ва и 2-ра серия са по леки от 3-та явно нещо в ламарината ще е защото нивото на екстрите си е все същото !!!!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Няма поцинкована ламарина в 33. Ламарините са еднакви във всички 33-ки, просто при 3-та серия е малко по-добре грундирана. По-леки са (1-ва и 2-ра), защото парното им е по-леко, нямат хидравлика, нямат АБС, нямат инжекциони (конфигурацията с карбове е по-лека от инжекцион), нямат вентилирани дискове отпред, нямат дискове отзад и т.н. дриболии, които се натрупват.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИнтересно, ако изхвърля всичко от багажника, колко ли ще е!?точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениебаси майката и животAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
няма да го кърпя, нека да олеква
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
живко, да - дупка в пода до пасажера ... не знам как е станало, наскоро правихме гонки и след това забелязах дупката, как е станала..само тя си знае, отдолу няма грам ръжда, а не е удряна където е дупката33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Ам изглежда колата си знае работата и се олекотяваНедеи говори глупости закърпи си кочинката ся и дупки по пода ти трябват само
Иначе алфуната е супер другия път ще смъкнеш акумулатора и ще ме повозиш табуретката си е от мен!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеако търсиш място на бидоня с киселото зеле , тука има
Aма ще имаш ли място и за качето със сланината!
Днеска чистих!
Баси и чудото!
Комплект гаечни ключове от 3.2 до 41мм.
Комплект звездогаечни от 6 до 32 мм
Комплект звездогаечни от 1/4 до 7/8"
Гедория 4-32мм
Четри удължителя за нея
Още около 5 кила специфични камъни към нея
Малка 1/4 комплект с други простотии
Компресомер
аерометър за антифриза
пропилацетиленова горелка
сребърен, бронзов и калаен припой-2кг
флюс 0.5кг
крачна помпа
пожарогасители 2 бр.
аптечки 2 бр
три чифта стари ръкавици
кожено яке
усилвател -около 8-10 кила
две тонколони 75 вата
буфер 320 вата
Две кормилни щанги
резервни"
комп;ремъци,свещи; клапани!? и 22 броя болтове за гумите
Аптечка пълна с метчици, флашки и бургии за тях(отделно имам в куфара)
4 броя раздвижни райбера
четри парчета по 10-20 метра кабел
Две кутии с кабелни обувки и дребен чарколяк
12 лампи за фарове и кесия с други видове
газова бутилка
два триъгълника
два крика
три ключа за гуми
плажен чадър
Два поялника 250Ват и 60 ват 12 волта
Най-накрая си открих и карбоновия телескоп, дето го търсих до побъркване 3 месеца!
Цинков хлорид 0.5кг
Останалото пуснах в кофата!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеняма да го кърпя, нека да олеква
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
живко, да - дупка в пода до пасажера ... не знам как е станало, наскоро правихме гонки и след това забелязах дупката, как е станала..само тя си знае, отдолу няма грам ръжда, а не е удряна където е дупкатаили някоя мишка ти се е ядосала и ти е помогнала с олекотяването
Иначе го оправи бе как ще го оставяш така не влиза ли студ и мръсотия от там
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Е ти да не мислиш, че му е топло вътре...
Когато тръгнат да се гънат макферсоните отпред докато въртиш волана и да ти затяга хидравликата, тогава вече е страшно. Тази дупка е нищо, някой Опелджия те е проклел.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Тук във форума познавам един специалист по тея неща (АЗ)Крис аз затва махам тоя слой отгоре вътре в купето щото под него често има изненади които не се виждат,отдолу също е умацана и като се разчопли излизат изненади хубаво е поне да го заступориш дори и да не го закърпиш,пък и то е толкова малко че и при домашни условия ще стане !
Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениепък и то е толкова малко че и при домашни условия ще стане !
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеЕ ти да не мислиш, че му е топло вътре...33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment